Houten zuil woonkamer


Houten zuil voor woonkamer kopen? Wij hebben diverse soorten eiken zuilen te koop in onze webshop! Onze eikenhouten zuilen worden stuk voor stuk met de hand gezaagd en op kwaliteit gecontroleerd. Onze houten zuilen zorgen voor jarenlang plezier! De zuilen kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Als je de zuil binnen wilt gebruiken, adviseren wij om deze te schuren en/ of te oliën en om er wielen of meubelvoeten onder te monteren (dit kunnen wij allemaal voor je doen). Uiteraard leveren wij onze eiken zuilen door heel Nederland.

Houten zuil woonkamer

De houten zuilen zagen wij vers van een boomstam. Omdat de zuil na verloop van tijd droogt, ontstaan er karakteristieke scheuren. Elke zuil wordt hierdoor uniek!

houten zuil woonkamer

Houten zuil voor woonkamer

Eventueel kunnen wij de zuil voor je schuren, oliën, beitsen of voorzien van meubeldoppen of zwenkwielen. Jouw keuze kun je maken bij het bestellen in onze webshop. Lees meer over onze opties en wanneer je deze kiest. Heb je vragen of bijzondere wensen? Neem dan even contact op! Wij kunnen zuilen leveren tot een breedte van maar liefst 1,25 meter.