Betalen


Betalen

 

Met welke methoden kan ik betalen?

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Bij het afrekenen in onze webshop kunt u aangeven op welke manier je wilt betalen.

iDeal
Je kunt bij ons veilig via iDEAL betalen. iDEAL is de meest populaire betaaloplossing op het internet binnen Nederland. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Meer weten over iDeal? Klik dan hier.

CreditCard
Als je (online) afrekent met jouw creditcard zijn de aangekochte producten automatisch verzekerd. Tevens krijg je met de Aflevergarantie jouw geld terug als een product of dienst niet geleverd wordt. Meer weten over betalen met credit card? Klik dan hier.

Paypal
Betalen met een e-mailadres. Geen gedoe met pinnen of banknummers uitwisselen. Betalen via PayPal; je kunt ook betalen met jouw creditcard als je geen PayPal account hebt.

Overboeken
Ook bieden wij je de mogelijkheid om de betaling per overboeking te voldoen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van jouw bank of de mogelijkheid binnen het internetbankieren van jouw bank.

Pinnen
Bij het afhalen van het product bieden wij tevens de mogelijkheid om te pinnen.