Houten pilaar woonkamer


Houten pilaar voor woonkamer kopen? Wij hebben diverse soorten eiken pilaren te koop in onze webshop! Onze eikenhouten pilaren worden stuk voor stuk met de hand gezaagd en op kwaliteit gecontroleerd. Onze houten pilaren zorgen voor jarenlang plezier in jouw woonkamer! De pilaren kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Als je de pilaar binnen wilt gebruiken, adviseren wij om deze te schuren en/ of te oliën en om er wielen of meubelvoeten onder te monteren (dit kunnen wij allemaal voor je doen). Uiteraard leveren wij onze eiken pilaren door heel Nederland.

Houten pilaar woonkamer

De houten pilaren zagen wij vers van een boomstam. Omdat de pilaar na verloop van tijd droogt, ontstaan er karakteristieke scheuren. Elke pilaar wordt hierdoor uniek!

houten pilaar woonkamer

Houten pilaar voor woonkamer

Eventueel kunnen wij de pilaar voor je schuren, oliën, beitsen of voorzien van meubeldoppen of zwenkwielen. Jouw keuze kun je maken bij het bestellen in onze webshop. Lees meer over onze opties en wanneer je deze kiest. Heb je vragen of bijzondere wensen? Neem dan even contact op! Wij kunnen pilaren leveren tot een breedte van maar liefst 1,25 meter.