Houten kubus bijzettafel


Houten kubus als bijzettafel kopen? Wij hebben diverse soorten massieve kubussen te koop in onze webshop! Onze eikenhouten kubussen kun je perfect gebruik als unieke bijzettafel. De kubussen worden stuk voor stuk met de hand gezaagd en op kwaliteit gecontroleerd. Onze houten kubussen zorgen voor jarenlang plezier in jouw woonkamer! De kubus kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Als je de kubus binnen wilt gebruiken, adviseren wij om deze te schuren en/ of te oliën en om er wielen of meubelvoeten onder te monteren (dit kunnen wij allemaal voor je doen). Uiteraard leveren wij onze eiken kubussen door heel Nederland.

Houten kubus bijzettafel

De houten kubus zagen wij vers van een boomstam. Omdat de kubus na verloop van tijd droogt, ontstaan er karakteristieke scheuren. Elke eiken bijzettafel wordt hierdoor uniek!

Eventueel kunnen wij de kubus voor je schuren, oliën, beitsen of voorzien van meubeldoppen of zwenkwielen. Jouw keuze kun je maken bij het bestellen in onze webshop. Lees meer over onze opties en wanneer je deze kiest. Heb je vragen of bijzondere wensen? Neem dan even contact op! Wij kunnen massieve kubussen leveren tot een breedte van maar liefst 1,25 meter.